Yoga & Coaching

Lesrooster en kosten

"Luister naar de fluisteringen van je lichaam, dan hoeft het niet te schreeuwen!"

De yogalessen die ik geef zijn op verzoek. Prive les €50,-

In de zomer geef ik af en toe een groepsles in de buitenlucht op Landgoed De Camping in 't Zandt. Losse groepsles €15,00

Adres: Landgoed De Camping, Hoofdstraat 85a, 9915 PC, t' Zandt
Denk je er aan om je eigen yogamat e.d. mee te nemen?Afscheid van iets moois

Op 24 juni 2021 gaf ik mijn laatste groeps yogales. Tien jaar geleden startte ik met yogalessen geven in ons mooie kerkje en voordat ik het wist stroomden de wekelijkse lessen vol. Sommige leden die deze laatste les volgden, waren al vanaf het allereerste uur lid. Elke week gunden ze zich een momentje voor zichzelf. Even alles loslaten en tot rust komen.

En nu namen we afscheid. Met een glimlach op ons gezicht en een traan in onze ogen deden we de laatste zonnegroetjes. Ik kijk met tevredenheid en dankbaarheid terug op deze mooie tijd.

Als je mooie dingen achterlaat, doe je dat soms niet omdat je ze niet meer mooi vindt. Je voelt gewoon dat het tijd wordt om te vertrekken. En terwijl je vertrekt sterft er een stukje van jezelf. Je laat iets van jezelf achter op de plek waar je vertrekt. Maar waar je ook naar toe gaat, wat je ook gaat doen, je neemt dat stukje van jezelf mee als een mooie herinnering. Als iets dat je ooit bereikt of meegemaakt hebt.

Dit Franse gedichtje sluit hier mooi bij aan:

Partir c'est mourir un peu

C'est mourir à ce que l'on aime

On laisse un peu de soi-même

En toute heure et dans tout lieu.