Yoga & Coaching

Lesrooster en kosten

"Luister naar de fluisteringen van je lichaam, dan hoeft het niet te schreeuwen!"De yogalessen lopen het hele jaar door. De lessen worden wekelijks gegeven, met uitzondering van de schoolvakanties. De betaling is per serie die varieert van 6 tot 9 lessen per reeks. Daarna ga je automatisch door, tenzij je van te voren hebt laten weten dat je gaat stoppen. Als je eenmaal een plekje in een groep hebt, blijf je dus verzekerd van je plek!

Je kunt altijd een keertje mee komen doen voor een proefles. Als het je bevalt kan je op ieder moment instromen in de groepen. Bel van te voren wel even om te checken of er plek is!

Overzicht lesdagen, tijden en soort les

Donderdag 26 nov: Yin Yoga
Donderdag  3 dec: BzinYoga
Donderdag 10 dec: Yin Yoga
Donderdag 17 dec: BzinYoga (let op! Geen YIN deze avond!)

Beide groepen hebben twee lessen minder gekregen dan waarvoor is betaald.
Daarom vervolgt de reeks zich in januari 2021:

Donderdag 7 jan: Yin Yoga
Donderdag 14 jan: BzinYoga
Donderdag 21 jan: Yin Yoga
Donderdag 28 jan: BzinYoga


Vanaf februari bekijk ik hoe we de lessen vervolgen. Vanwege de onzekere Corona ontwikkelingen en ook mijn eigen nieuwe werk, kan ik op dit moment niet zo ver vooruit kijken en plannen.

Wegens Corona worden de Yogalessen momenteel in de gymzaal van Zeerijp gegeven, achter het dorpshuis.

Ik geef nu alleen op de donderdagavond les!

Er is momenteel geen plek voor nieuwe cursisten.


losse les €12,50

proefles €10,00

Als je een keer niet kunt komen, heb je de mogelijkheid om de les in te halen in een andere groep. Je moet dan wel van te voren even bij mij checken of er plek is. Ook mag je jouw les aan iemand anders (vriend, vriendin, buurman /vrouw...) geven als jezelf niet kunt komen.