Yoga & Coaching

Trainingen en Workshops

Bzinnig heeft diverse trainingen en workshops ontwikkeld op het gebied van psychische gezondheid. Ook kan Bzinnig  trainingen en workshops op maat maken en aanbieden. Wanneer u belangstelling heeft voor een van de workshops of trainingen van Bzinnig, neem dan contact op om de mogelijkheden door te nemen.

Workshops

Workshop serie Ontdek jouw vrijheid

Op zondagmiddag 6 mei, 3 juni en 1 juli 2018 organiseert Bzinnig een drietal workshops over vrijheid.

In deze workshops ga je ontdekken wat vrijheid voor jou inhoudt en ga je je meer verbinden met jouw vrijheid. We doen dit middels Yoga, wandelen, intuïtief tekenen en creatief schrijven.

Je hoeft geen ervaring te hebben met Yoga en ook niet super creatief te zijn. De workshops zijn voor iedereen, als je maar nieuwsgierig bent en nieuwe dingen in jezelf wilt ontdekken.

Kosten

€ 125,00 voor de serie van 3 workshops van 2,5 uur

€ 45,00 voor een losse workshop


6 mei: YinYoga + en schrijvend verdiepen

3 juni: Wandelen (gedeeltelijk in stilte) en schrijvend ontdekken

1 juli: Intuïtief verbeelden op papierDe onderstaande workshops duren 2,5 uur en zijn geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Stop met piekeren
Wie heeft er niet een keer een slapeloze nacht gehad, waarin je alleen maar ligt te piekeren en te woelen? Piekeren doe je meestal over lastige dingen. Bijvoorbeeld over het halen van een rijbewijs, moeilijkheden op het werk, problemen in de relatie of een kritische opmerking van een vriend. Je kan piekeren over de toekomst, maar ook over gebeurtenissen uit het verleden. Je kan zelfs piekeren over het feit dat je piekert. Je hoopt dat het gepieker (‘nadenken’) leidt tot oplossingen of nieuwe inzichten. Meestal gebeurt dat niet en wordt je van het gepieker alleen maar erg moe, onzeker of somber. Reden genoeg dus, om te leren hoe je ermee kunt stoppen.

Accepteren en loslaten
Acceptatie is de bereidheid om te voelen wat je voelt en te ervaren wat je ervaart. Ook wanneer je verstand zegt dat je beter hard weg kan rennen. Het betekent de bereidheid om verdriet, angst, onzekerheid, boosheid etc. te voelen.
Maar waarom zou je dat willen? Omdat veel klachten, zoals stress en vermoeidheid, worden veroorzaakt door niet te accepteren wat is. Vaak vechten we tegen gedachten of emoties die we liever niet ervaren. Als we ons verdrietig voelen eten we een zak chips leeg. Voelen we ons boos, dan gaan we heel hard werken.... Dat werkt best goed, maar helaas heel tijdelijk. Daarna komen de gevoelens een keer zo hevig terug. Wil jij leren om te accepteren en los te laten, zodat je energie overhoudt voor de leuke dingen in het leven? Dan is deze workshop wat je zoekt!!


Moodboard maken
We creëren bewust en onbewust
, met onze gedachten, gevoelens, woorden en daden onze eigen toekomst. Dat wat we uitzenden, dat waar we op focussen, trekken we naar ons toe. Dus hoe meer jij gefocust bent op je doelen, op dat waar je naar verlangt, hoe meer je het in je leven gaat ervaren. In deze workshop ga je je doelen of gewenste toekomst visualiseren en creëren door plaatjes, foto's en teksten op een groot papier te plakken. Je maakt zo een tastbaar beeld, waar je het hele jaar wat aan hebt. In deze zeer geliefde, creatieve workshop werk je onder professionele begeleiding aan je eigen moodboard.