Yoga & Coaching

"Voluit leven" De kunst van het accepteren

Het Voluit Leven traject bestaat uit 8 sessies en leert je de kunst van het accepteren. Problemen wegdrukken en oncontroleerbare dingen willen controleren kost heel veel energie en maakt alles alleen maar erger. Stoppen met vechten (accepteren) geeft rust en ruimte. Dan kom je er weer aan toe om te ontdekken wat je zelf belangrijk vindt in je leven. In dit traject wordt onder meer gebruik gemaakt van de techniek mindfulness. Dit helpt je aandacht te geven aan hoe het echt met je is. Daarnaast onderzoek je waar je waarde aan hecht en wat je belangrijk vindt in je leven. Je gaat een stappenplan maken om daar actie op te ondernemen. Na iedere bijeenkomst worden opdrachten meegegeven voor thuis.

Dit traject is waardevol voor iedereen die moeite heeft met loslaten en aanvaarden. Wanneer je meer bewust, vanuit acceptatie en eigen waarden wil leren leven, is dit traject een aanrader! Je zult merken dat je je aan het einde van het traject meer in het leven staat, beter kunt loslaten en meer tevredenheid ervaart!

8 sessies van 60 minuten

kosten: €699,- (excl BTW)

zelf aanschaffen: het werkboek Voluit Leven a €29,50

Na afloop van het traject heb je de mogelijkheid om voordelig een "APK strippenkaart" te kopen. Deze strippenkaart is een half jaar geldig en geeft recht op drie nazorg sessies. Kosten: €250,-

"Na 39 jaar leerde ik mezelf eindelijk kennen! En weet je, ik vind mezelf eigenlijk hartstikke leuk! ;-) ".