Yoga & Coaching

“Bzinvol op pad” Bezinnen, verkennen & groeien

In dit traject van 8 sessies maak je je eigen Bzinvolle reis. Tijdens de eerste sessie neem ik je mee voor een wandelcoach sessie en bespreken we in de natuur waar je staat en waar je naar toe wilt. Hiertussen bevindt zich de weg die jij gedurende het traject gaat bewandelen. Onderweg kom je allerlei zaken tegen waar we bij stil zullen staan en die je verder brengen op weg naar je einddoel. Jij houdt tijdens de reis een persoonlijk reisjournaal bij, zodat je aan het einde een waardevol persoonlijk document hebt met tekst, plaatjes, foto's en wat al niet meer. In de achtste sessie ronden we het avontuur af met een wandelcoach sessie in de buitenlucht.

Dit traject is passend wanneer je behoefte hebt aan een periode van bezinning. Het biedt je een waardevol proces van zelfverkenning en ontwikkeling. Ook wanneer je loopbaangerichte vragen hebt is dit traject zeker zinvol. Aan het einde van het traject weet je beter wie je bent, wat je kan en wat je wilt en durf je stappen te zetten in de richting die jij hebt bepaald!

8 sessies van 60 minuten

kosten: €699,- ( excl. BTW)

Na afloop van het traject heb je de mogelijkheid om voordelig een "APK strippenkaart" te kopen. Deze strippenkaart is een half jaar geldig en geeft recht op drie nazorg sessies. Kosten: €250,-

"Gedurende het coachingstraject is er veel in beweging gekomen in mijn leven. Het is fijn om een gids te hebben in een periode waarin veel gebeurd en je veel nieuwe indrukken op doet".